Egelkamer

Op deze pagina vindt u foto’s van onze egelkamer. Omdat elk verblijf apart verwarmen een behoorlijke klus zou zijn, verwarmen wij middels CV en in de winters wordt hier een terraskachel bij aangesloten om alles goed op temperatuur te houden 🙂

We zijn druk bezig met de verhuis en verbouwing van de nieuwe kamer, nieuwere foto’s zullen dus binnenkort zichtbaar zijn!


Vrouwenflat

Deze flat heeft drie verdiepingen van 170×50 cm en een bovenste verdieping van 180×50 cm. De bovenste verdieping is gemaakt voor jonge dames tot 6 maanden. De twee verdiepingen er onder zijn voor de dames vanaf 6 maanden tot hun pensioen en het onderste verblijf is voor de huisdieren en pensioendames. Zij hebben een uitloop naar buiten het verblijf om lekker in de kamer rond te lopen.

Bekijk video

 

Mannenflat

Hierin wonen onze mannen! De flat heeft zes verdiepingen van 125×55 cm en is in totaal 190 cm hoog. Op de foto is de flat nog niet helemaal af, maar inmiddels wonen de mannen er al een tijdje in.

Van boven naar beneden:

  • Killian
  • Zeus
  • Sir Henry
  • Toekomstig verblijf van Tørsten
  • Fergus
  • Moanna

 

 

Bio actief verblijf & Acaciaratten

We hebben één bio actief verblijf voor een dame die niet samen kan met andere dames. Haar verblijf is 150×60 cm met een extra stuk van 100×40 cm. We hopen dat ze het toelaat om een dochter bij haar te laten van haar laatste nest 🙂 Het verblijf er onder is van de Acaciaratten, een knaagdiersoort dat lijkt op een kruising tussen een hamster en een rat, die een deel van hun natuurlijke omgeving deelt van Witbuikegels en dus ook verwarm gehouden moeten worden. Nu leven er 2 zusjes is, maar we hopen binnenkort een onverwante man te vinden om de groep uit te breiden. Hun verblijf is 150 cm breed, 60 cm diep en 120 cm hoog.

 

Top