Aanbod

Op deze pagina vindt u ons huidige aanbod in Witbuikegels. Om een egeltje te reserveren kunt u via de contactpagina contact met ons opnemen. Natuurlijk mag u ook eerst wat meer vragen stellen, voor ons is het van groot belang dat u een goede klik hebt met het egeltje naar uw keuze.

Direct aanbod

Zeus

Zeus is geboren op 28 juni 2017 en is een actief en nieuwsgierig mannetje. Hij is niet zo van het op schoot zitten en slapen, maar rent liever een rondje op de bank. Met een beetje geduld en aandacht zal dat nog wel wat beter kunnen worden, hij is absoluut niet bang aangelegd en is nog relatief jong!

Zeus mag verhuizen voor €100.

Ter reservatie

Onderstaande egeltjes mogen gereserveerd worden. Hun aanschafprijs staan vermeldt bij hun advertenties, omdat dit soms wat kan verschillen per kleintje. Bij een reservering vragen we altijd een kleine aanbetaling van €50,00 houdt hier rekening mee wanneer u een egeltje wilt reserveren. Ook vragen we hierbij naar uw persoonlijke gegevens zodat we bij de reservering gelijk de stamboom & verkoopcontract in orde kunnen maken.

We hebben momenteel geen jongen te reserveren!