Aanbod

Op deze pagina vindt u ons huidige aanbod in Witbuikegels. Om een egeltje te reserveren kunt u via de contactpagina contact met ons opnemen. Natuurlijk mag u ook eerst wat meer vragen stellen, voor ons is het van groot belang dat u een goede klik hebt met het egeltje naar uw keuze.


Direct aanbod

Momenteel hebben we geen direct aanbod.


Ter reservatie

Onderstaande egeltjes mogen gereserveerd worden. Hun aanschafprijs staan vermeldt bij hun advertenties, omdat dit soms wat kan verschillen per kleintje. Bij een reservering vragen we altijd een kleine aanbetaling van €25, houdt hier rekening mee wanneer u een egeltje wilt reserveren. Ook vragen we hierbij naar uw persoonlijke gegevens zodat we bij de reservering gelijk de stamboom & verkoopcontract in orde kunnen maken.

Desert Willow


Desert Willow is geboren in het G2 nest op 22 april. Zijn moeder is Merida en vader is Zeus. Het is een makkelijk mannetje met een heerlijk karaktertje die graag bij je komt. Wel is hij wat onzeker in het begin en zal wat tijd nodig hebben om goed te wennen aan een nieuw huisje. Hij mag vanaf 17 juni verhuizen.

€125,- minus aanbetaling a €50,-