Nest E2

Nest E2

Regina haar eerste nest en ze is tijdens haar dracht zo veel aangekomen dat ze op het eind niet meer kon oprollen! Meer dan 200 gram is ze aangekomen en dat is zeker voor een eerste nest behóórlijk wat. We weten nog niet precies hoeveel kleintjes ze heeft, maar het zijn er best veel!


Jongen

Stamboomnaam:

Whitney Hogston
Sandra Bullhog
Emealie Deschanel
David Hesselhog
Gerhardt Frankenspine

Geslacht:

Vrouw
Vrouw
Vrouw
Man
Man

Kleur:

Blue blaze pinto
Lilac Snowflake
Lilac pinto
Grey pinto
Grey pinto

Status:

Gereserveerd
Blijft
Gereserveerd
Gereserveerd
Gereserveerd


28 februari 2018

Regina is bevallen! We weten nog niet veel, behalve dat het best een aantal zijn. Mama en kids oen het tot nu toe goed. We zullen binnenkort meer laten weten! Kleine avondupdate: we hebben er 7 kunnen telen toen Regina deze avond ging eten en uit het nest tevoorschijn kwam! Geen idee over de geslachten en we laten haar en de kleintjes eerst nog even met rust. Over een paar dagen hopen we meer te weten.

4 maart 2018

De kleintjes doen het goed. er zijn er helaas twee geruimd, maar nog 5 die het super goed doen! Nog geen stamboomnamen, maar we weten in elk geval dat er 3 dames en 2 heren zijn.

14 maart 2018

De kleintjes zijn twee weken oud en doen het geweldig goed! Ze groeien en ontwikkelen al flink, al zal het nog even duren voor ze hun oogjes open hebben. Ze hebben al wel stamboomnamen gekregen.

17 maart 2018

De kleintjes hebben hun ogen bijna open! Sandra begint al aardig te spieken en de rest zal niet ver achter blijven.

22 maart 2018

De ukken hebben hun ogen nu echt open, dus het was even tijd om nieuwe foto’s te maken en alle ukken eens goed te bekijken! Emealie en Sandra zijn beide bruinig, met een donker robijnrode stip in hun ogen, zij zijn dus beide Lilac van kleur. Whitney lijkt op een grey, maar heeft ook een dergelijke stip in de ogen, zij is dus zeker een Blue.

10 april 2018

We zijn behoorlijk druk geweest de afgelopen weken, dus we hebben weinig tijd gehad om alle foto’s op de website te plaatsen. Maar de kleintjes zijn gescheiden van mama en zullen morgen gescheiden worden op geslacht 🙂 Ze zijn vrij klein van stuk, maar ze hebben nog 2 weken om te groeien, dus dat komt helemaal goed! 😀

18 april 2018

De kleintjes groeien inmiddels een stukje beter, ze bleken ontzettend last te hebben van de verstekeling die bij hun allemaal erg heftig is. Ze zijn hierdoor nog steeds kleiner dan gemiddeld, maar ze beginnen weer zichtbaar aan te komen 🙂